Månday!

Tjenare bloggen! Imorse tog jag bussen till stationen för andra gången i år typ bara för att det regnade & jag skulle ta bussen därifrån till aranäs. Brukar nämnligen hoppa av en hållplats innan o gå. Duktig är jag,jag vet. Alla andra är latisar, svar ja!Men såklart att min buss kommer fram försent så att den andra har redan åkt och jag får gå i pissregn-.-         För övrigt var skolan slapp idag. Gjorde engelska provet, det gick fort , sen hade vi bara matte, efter det fick ja gå på informations möte. Vi fick massa broschyrer o shit med oss. Ska till hedeskolan på onsdag och representera aranäs,kul hoho. Nu har jag kommit hem från friskis, så är rätt slut. Ska kanske kolla på ullared snart, mobbad är jag, programmet också för den delen:P och paradise hotell kanske med om jag inte somnar:) Och imorgon är det 1. december. Wiiiiiie, bara typ tre veckor kvar till jul ju?  & man får inte missa julkalender heller! Myssssss med stort M♥
/ Kristine♥

YO!

Första mobilen uppfanns för ca 35 år sen av Martin Cooper, han som är på bilden. Den vägde 1 kg och batterit räckte i 20 min, haha. Orka att ha en mobil då egentligen? Men tur iaf att mobiler finns , för annars skulle jag nog inte överlevt särskilt länge. Hade fått skicka brev till folk för att bestämma o ses typ,hihi. Gött att de har blivit så små & söta med:), jag behööööver en ny mobil föresten min e ful :( Ska lägga upp en bild nån dag på en mobil jag vill ha, asfin e den :P
Ska äta typ nu & träna sen. Uppdatterar senare, puss!
/ Kristine♥

Dagens, check.

Tunika- Bik Bok
Leggings- Bik Bok
Halsduk- Zara
Stövlar- Johanssons

Dagens låt.

/Kristine♥

Söndag!

Dagen har varit sjukt seg. Städade mitt rum i typ 3 timmar? Städade hela garderoben, damsög & damma allting, tvättade fönstret, satte fram lite julsaker & så.Inte kul, men fint blev det. Har umgåtts med min familj också. Kollat på jungelboken med min lillebror. Fick en loreal läppglans av min mamma bara för att det är första advent idag, söt :) Nu ska jag plugga engelska & sen kolla på gossip girl och mitt stora feta grkiska bröllop tror jag. Är på dåligt humör så kommer nog inte skriva så mycket mer idag, puss!
/ Kristine♥

Bror bakar pepparkakor(=

/Kristine♥

lördag!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera, men har inte haft tid helt enkelt. Vaknade vid halv elva, samma tid som vanligt typ :) Gjorde mig i ordning & åkte till H&M med mamma. Senare fikade jag & Pernilla på Linneas. Kollade lite saker. Köpte svart halsduk som hade kommit in på Zara, yey, de gjorde min dag! Kollade även kamera som jag ska köpa till mina föräldrar eftersom jag gjorde sönder deras förra</3 Sen åkte jag till friskis & träna, de va asgött (Y) Nu har jag ätit och även duschat. Ska baka pepparkakor och göra knäck med min familj nu. Dom typ utnytjar mig  :( Min mamma ba : Men de e klart att du får göra allt. Vi tänker bara stå i bakrunden och se glada ut & låtsas att vi hjälper asmycket. Bra mamma! haha, cp e hon. Senare ikväll ska jag & madde åka på poolparty, hoppas på en rolig lördag :) Skriver kankse någotlite senare,puss!
/Kristine♥

äntligen helg!

Nu har jag äntligen fixat mig. De tog ett bra tag ,eftersom jag inte visste va jag skulle ha på mig. Har verkligen brist på festkläder :/ Nu ska jag tydligen äta pizza , för min låtsaspappa har köpt det utan att jag ens visste om det. Är inte så sugen men måste äta nåt, för annars kommer ju jag va hungrig senare ikväll. Snart ska jag hem till Jessica med tjejerna, får väl se vart vi hamnar sen:) Pussss!
/Kristine♥

Rött till jul!


/Kristine♥

Fredagslåt (:

/Kristine♥

Torsdag!

Och det innebär att det är fredag imån, yey! Jag har iaf bestämmt att jag ska ha jävligt ball i helgen, för att de förra verkligen sög. Hoppas det inte regnar bara för då kommer allting va förstörd. Mitt humör, lust att göra nått, mitt hår och ja hela min kväll. Men man får hoppas på det bästa :)Idag hade vi ingen rättkunskap, tur de, för annars skulle vi slutat halv 5, och det är verkligen inte okej kan jag säga! Efteråt gick jag till biblioteket och lånade en bok om julrimm & en om isaac Newton, rolig är jag.Sen mötte jag Pe, Frida & Madde på Kungsmässan. Sjukt synd att man har så lite tid över till att träffa alla kompisar, man hinner inte det på vardagar nästan. Tur att det finns helger för det iaf :P Nu ska jag kolla på mammas boyzz. Sjukt kuligt är det. Här kommer det en parodi på de, haha ;) Puss!
/Kristine♥

Choklad, det bästa här i livet

Nu e de så att dom ska byta ut en pralin i Alladin asken. Värsta spännande ju?!? Man klarar ju liksom inte julen utan alladin, inte jag iallafal, för jag älskar choklad! Den utstrålar något magiskt lixom. Den smälter i små barns händer, smickrar bröllopstårtor och andra fina festmåltider. Många tjejer söker tröst i choklad, då inget annat längre kan ge tillfredställelse. ( Känner någon sig träffad??????) inte jag då iaf, haha.
ni kan ju rösta på http://www.raddajulen.nu/ om ni känner för det, men på en mjölkchoklad. För att det är en svarting som ska åka ut, förstår ni väl :)
/Kristine♥

I just wanna be happy

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be


So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah


Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, ohh no
Watch this life pass me by, pass me by
/Kristine♥








Onsdag!

Skolan var rätt slapp idag. Hade inställd franska som var sista lektionen, ovanligt att hon är borta? svar nej. Behövde inte redovisa idag, men fan måste göra det imån istället :/ Gick sen till Kungsmässan med Fanny, Frida & Sophia. Hittade en klänning som jag ska kanske köpa imån på H&M :)Idag på friskis  gick jag in i en papperskorg så att den välte,alla typ kollade på mig,haha de va allt lite pinsamt.Nu har jag precis duschat, ska kolla på Grace anatomy snart & sen plugga matte. Blä, prov imån.
Puss babes!
/Kristine♥

Dagens, se där ja!

Klänning- Gina Tricot
Kofta- Mango
Skärp- Cubus
/Kristine♥

Hej, jag heter Herman

Jag är naturlig surdegskaka. Jag ska stå på diskbänken i 10 dagar utan lock, sätt mig inte i kylen, då dör jag!
Dag1- Du får Herman
Dag2- Rör i Herman några gånger
Dag3- Rör i Herman några gånger
Dag4- Herman är hungrig! Ge honom:
2,5dl socker
2dl mjöl
2 dl mjölk
Dag5- Rör i Herman några gånger
Dag6- Rör i Herman några gånger
Dag7- Rör i Herman några gånger
Dag8- Rör i Herman några gånger
Dag9- Herman är hungrig! Ge honom samma som sist och dela honom
i 5 delar. Behåll en del och ge bort de 4 andra till dina vänner
+ instruktionerna
Dag 10- Herman är jättehungrig! Ge honom
1,5 dl matoljja
3 st ägg
3tsk bakpulver
100 g hackade nötter
2st rivna äpplen
2,5 dl socker
3,5 dl mjöl
1 tsk salt
100g hackad blockchoklad
2tsk kanel
Blanda allt och grädda i en stor form ( 26-28 dm i diameter) i 175 C i 45 min.
Haha, våran Herman blev klar igår! Nu har Sophia & pernilla också fått varsin.
De här va nåt nytt för mig, trodde inte de fanns,rätt kul(:
/Kristine♥

Skillnad!

Den första bilden på mig är tagen för ca ett och ett halv år sedan. Sjukt, vad man förändras!Största skillnaden är nog är mitt hår & smink. Det kanske syns inte här men hade asmkt smink, särskilt rouge. I typ hela ansiktet? Fjortiiiiiis.Haha, nästan pinsamt att veta att man verkligen såg ut så.Tur att man sakta & säkert växer upp, hehe! ;)
/Kristine♥

Tisdag

Dagen började med att jag vaknade och min mobil visade att klockan var 15. 30 men egentligen var den 9.00 & jag hade försovit mig!cp! Börjar bli en vana nu. Hade iaf tjugo minuter att göra mig i ordning på, så de sög ju.
Hade bara en lektion sen slutade vi. Skulle äta i bamba, men de va ju hur äcklig mat som helst! Fiskbullar och blodpudding. Iuuw, vem gillar de liksom. Aja, jobbade lite rättkunskap i biblioteket sen åkte jag hem. Hemma blev det ännu mer plugg & nu kom jag nyss hem från träningen, danspass var det. Rätt kul & svettigt nu när man kan stegen helt. Blir nämnligen arg om inte min rygg blir svettig så att det syns igenom. Haha, jag vet. Jag är äcklig ;)
Nu ska jag göra te & kolla på uggly betty & sen house :) Pe & Frida skulle sova här, men de fick dom inte för jag är trött & gillar sova ensam, hihi. Puss på er!
/Kristine♥

Tummen ner!


Mörker



Klockan är 4 och det är redan mörkt!helt sjukt.
Man blir ju typ deprimerad och orkar inte att hitta på nåt.
Det är knappt att man orkar gå ut ur huset när det är helg!
Men som tur är, är det bara lite mer än en månad kvar till det vänder
igen & dagarna blir längre :)


Lakrits



Iuuuuuuuw. Jag förstår mig verkligen inte på folk somfaktiskt gillar lakrits.
Det är nog det äckligaste som finns.Det är nog mycket så för att jag inte har
vuxit upp med att det fanns lakrits i affärerna och har inte blivit van vid det.
När jag & mina barndomsvänner var små brukade vi ibland prata om att man
åt lakrits i andra länder. Jag kommer ihåg att vi tyckte att dem va helt körde i huvet :) haha



Uggs



Man har ju olika smak när det gäller saker, men jag skulle aldrig kunna ha uggs på mig.
Jag accosserar dem med en gammal tant med en käpp i handen. Min gammalmormor
som var 90 år hade nämligen exakt såna på sig som tofflor inomhus. Dessutom blir dom ju så lätt smutsiga!
/Kristine♥


Alla röstar på Viktoria!

Kungsbackas Lucia 2009?
jaaaaaaaaa men klart? för hon är bäst! Så alla röstar nu(:

/Kristine♥


Skön låt!

Gick nyss in på facebook & tjejen som jag ska bo hos i Frankrike i mars
hade lagt till mig som vän. Hon var huuuuur smal som helst, får väl antagligen
svälta där då, haha :O  nä, men de ska la bli spännande ;)
/Kristine♥

Nya modet? - nej tack

Usch vad äckligt ändå. Vem kommer på nåt sånt egentligen?

Kristine/♥



Kent!<3

Ingen lämnas kvar
Vi hämtar dig bakom fiendens linjer
Ingen lämnas kvar
Vi skyddar dig med all kraft vi har
Mot svinen
Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning

Man vet man blivit gammal när ens ungdom
Börjat glittra som Allens Manhattan
Dan före dan

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

När det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Som det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta 
Kristine/

Tjoo!

Kommit hem från skolan för en liten stund sen. Ska äta nu (:
uppdaterar antingen efter jag ätit eller efter jag tränat !
/kristine♥

Söndag!

Vaknade upp med Sophia vid halv 12 idag. Har typ aldrig sovit så här länge:o
Vi kom hem vid 4 igår, så de va ändå lite okej (:
Senare åkte vi till kungsmässan med min mamma. På bilden ser ni va vi hade på oss!
Nu har jag pluggat lite rättskunskap, men har ändå  sjukt mycket att göra nästa vecka.
Ska jag snart kolla på gossip girl och sen går " på spaning med Bridget Jones "  kl 21 (:
S
Tunika-  gina tricot
Schal- H&M
Skor- Skopunkten
K
Tunika- Bik Bok
Tröja- Gina Tricot
Schal- Lindex
Skor- Ellas of Sweden
/Kristine♥

sööta!!

/Kristine ♥

Bilder från lördag!

♥älskar dig !
haha, max!
/kristine ♥

Tummen upp!



Jul på liseberg

Sjukt mysigt! Saknar man julstämmning, ska man dit!
Jul på liseberg firar 10 år & hela liseberg kommer vara vit, weei(:
Har redan bestämmt att jag ska dit i december o ha dejt med pernilla!


Långa fin naglar


så fint är det! ååh,
önskar jag kunde sluta bita på naglarna....
Får väl försöka att sätta på tippar nån gång ist, kan bli bra (:


Marabou Vinter


Den nya chokladen med  smak av kanel och nejlikor.
Smakar lite som Chi Latte.mmmmm (:
/Kristine♥


vill ha!!!


Kommer från Lindex
/Kristine♥

låttips!

/Kristine♥

NEW MOON 00:02

Har precis kommit hem från skolan och friskis. Nu blir det till att kolla "Mammas pojkar"
och sedan ska jag på new moon premiär! Edward är så snygg!
Ska bli sjukt kul & spännande, har verkligen längtat till det här länge ;)
/Kristine♥

Party report!



superbra låt!

Kramis/Kristine♥

Dagens!

Kavaj- H&M
Tröja- Bik Bok
Jeans- Bik Bok
Schal- H&M

mina nya skor ;)

Nu har även lilla jag skaffat mig en blogg.♥ Det går ännu inte bra för att jag är inte så teknisk och  måste få hjälp med att fixa min blogg, så de kommer (A)
Här tänker jag skriva om lite allt möjligt. Så det ska bli spännande haha ;)
Häromdagen köpte jag ett par blåa skor. Till användningen kommer dom att komma om väldigt långt tid hihi, och det är ännu en hemlis till vad och varför jag ska ha just blåa skor. Så dom som vet-shhhhh.
Ska fixa mina skor med små, söta diamanter som på skorna på bilden bredvid:) när jag är klar kommer det förmodligen en bild på det ;) kommer bli snyggt tror jag!
Kramis / Kristine♥

va fan gör jag här?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0