nothing can keep me down

Jag har gult hår nu, ser ut som en kyckling, fiint. Även om jag hatar nyfärgat hår så var jag tvungen att färga det, eftersom alla började klaga på min utväxt, snäällllla jag vet :) Har haft en lugn och mysig helg. Igår efter jag hade sovit hos Sophia i hennes fina stuga åkte vi in till stan för att kolla lite kläder & sånt, men det finns ju ingenting jag vill ha, så de sög ju "/ Köpte bara ett par solglasögon som jag ska ha när jag ska utomlands! Efter det hämtade mina föräldrar mig & vi åkte på middag hos några vi känner i Mölndal som ska åka med oss till Kanarieöarna(: På kvällen kom Emil hem till mig, myssigast<3 Nästa dag, imorse då, åkte vi hem till han & kungsmässan & så. Och vid fyra tiden fick jag lämna bäbiiin, för jag skulle träna :( Och nu ska jag väl inte göra så mycket, kolla film typ!
Ha det bäääzt!
/Kristine♥

oh happy day

Jag är glad idag! Fick mvg- på historia inlämningen. Det jobbigaste & svåraste ämnet och jag fick mvg, helt sjukt, det trodde jag aldrig. Så nu ska jag fan satsa! Sen är jag glad för att det är helg, igen! Och den ska bli sjukt mysig, dessvärre rätt så stressig men det har jag vant mig vid! Och pengaran kommer snart, och jag ska utomlands snart och mitt rum är asfint städat nu och jag ska äta asmycket chips och ostbågar ikväll. Gud va jag har längtat! Hoppas ni får det kul ikväll för nu måste jag packa ner allt som jag ska ha imån, ska åka till Sophia och ha myskväll med tjejerna! Och förresten grattis till Viktoria som fyller 18! Älskar dig hjärtat <3
/Kristine♥

Saker ni kanske inte visste om mig..

*Jag brukar vara sjukt sur tidigt på morgonen, så då är det bäst för dom jag sover med att akta sig för mig:D
*Jag måste träna minst fyra gånger i veckan, annars får jag asmycket ångest.
*När jag var liten bet jag på mina tånaglar, haha :)
*Jag ber nästan varje kväll, den du!
*Senast jag träffade min pappa var för ungefär sex eller till & med sju år sedan.
*Skräckfilmer är det värsta jag vet, dom skulle vara förbjudna-.-
*Jag har alltid beslutsångest över vad det än gäller. Kläder, mat, vad jag ska göra, allt!
*Jag har en halvbror som jag har aldrig träffat och han är typ 20. Visste inte ens att jag hade de förens typ ett år sen.
* Det bästa jag vet är att ligga på stranden, bli brun och äta glass, mmm ;)
/Kristine♥

glad!

Imorgon är den här min min min! :D för andra gången dock. Men det är mig vi pratar om xD Sjukt va jag har saknat o ha en kamera!
/kristine♥

rock that body

Helt sjuka skor, haha. Finns det verkligen folk som köper sånna liksom? xD Måste vara helt pain in the ass att ha på sig dessa, haha :D Inget för mig tack!
Me likee! '

/Kristine♥

My wednesday!

Gött med sovmorgon var det idag ja, plus att det var tyska som jag slapp, ännu skönare :D Efter skolan åkte jag hem direkt, orkade inte med detta vädret :o Och att det blir plusgrader gör mig ledsen:( vill inte ha massa äckligt slask! Senare måste jag gå ut iaf! Jag & Sophia kolla på Emils match, sen ska jag sova hos bäbisen. Har sovmorgon imån med så det är grymt. Men nu innan det måste jag göra matte & kulturläxan! Slänger nog upp & låt och nåt mer lite senare. Talk to you later!
/Kristine♥

Top shop

Nä gud va jag längtar till våren nu! Vill kunna gå med tunna strumpbyxor och bara ha en jeans jacka över mig. Och skor! Nya vår skor vill jag köpa, är så trött på stövlar:O Det kliar så i mina fingrar redan :D Och så ser jag sjukt mycket fram emot att kunna ta min mammas cykel ner till skolan, ska bli så härligt, wei;)
/Kristine♥

hatar rubrik-.-

Hejhej! Orkar inte skriva så mycket så det får bli ett kort inlägg. Hade iaf gympa i skolan & efter det gick jag hem. Hur störd men duktig är inte jag då o gå typ 5 km? :D asgrym(Y) Nu ska jag träna snart & sen får jag la plugga lite och kolla paradise(; I veckan ska jag nog köpa en ny kamera, eftersom jag får studiebidraget snart :D Då ska jag fan o med shoppa som ett as, fick spara hela mitt förra bidrag, puss!

/kristine♥

Hola!

Om exakt tre veckor är jag hos kamelerna ;D Ni kan nog inte förstå hur mycket jag ser fram emot detta (L) Solabadasolabadaneger ♥
/kristine♥

Söndagar äger!

Sitter hemma hos Sophia nu. Vi åt en fet jävla semla till frukost, första i år, den sat ine fel kan jag säga er ;) Sedan dess har vi bara legat i sängen hela dan och varit trötta, gott! Kvällen igår var lyckad kan jag säga :) Träffade både mycket nytt & gammalt folk. Dessutom var allt väldigt lugnt, inget bråk och  inte massa saker som blev snodda så det var skönt (: Kom hem vid tre tiden och somnade direkt i Sophias mysiga säng, hihi! Nä men nu måste jag dra hemåt. Ska plugga franska, duscha & sånt innan Emil kommer hem till mig en stund , puss!


/kristine ♥

fan va jag ska dansa ikväll!

Hejjj! Igår var vi hemma hos Jessica. Fick träffa alla saknade människor som man sällan träffar nu för tiden & ja ,det suger! Så det var faktiskt jättekul & trevligt. Synd bara att det finns folk som snor saker, så jävla trött på det:/ Men vad kan man göra åt saken, det finns idioter överallt:) Kvällen slutade med att jag sov hos Emil bäbiis, myspys :) Ikväll blir det fullt upp igen. Ska på Kalles lokalfest, han fyller nämnligen 18 (: Tror & hoppas att det blir en rolig kväll! För att chansen ska bli större lämnar jag min jacka & sånt hemma för säkerhets skull. Tar mammas, hehe (;Det är nämnligen så att det är alltid nåt som försvinner för mig ! Annars är jag riktigt taggad nu ;) Hoppas ni får en bra lördagskväll!

/Kristine ♥

fiiiiiiint

Vem fan vill ha en känning som är gjord av kondomer? :P
haha, sjukt
/Kristine ♥

Like the clouds you drift me away

Asså måste bara börja med att säga att jag är helt galet sugen på en semla! Som tur är ska Sophias mamma köpa det till oss som frukost på söndag, hihi. längtar<3 Idag har det varit en sjukt slapp dag. Kom hem vid 5 tiden & sedan dess har jag gjort absolut ingenting. Ingen träning, inget plugg, hur skönt är inte det då? Ska nog lägga mig snart, är fan förkyld & nyser hela tiden. Måste gå upp tolv igen för att boka pass, haha. Hur orkar jag? Ingen vet;) pusssssss!
/kristine♥

goaste låten säger jag bara :D

räfrengen, uuh!
/Kristine♥

bäbisar!!

Gud så söta, var tvungen att visa ! haha vill fan nästan ha en nu :D
/Kristine♥

jag vill ha choklad :(

hej och hopp! Har pluggat franska sen jag kom hem typ, usch så jobbigt! Nu återstår bara glosorna :S Strax ska jag gå på indoor walking, det som är nytt på friskis. Fick ställa väckarklocka och boka 12 på natten, eftersom platserna tar slut efter bara några minuter, synd! Efter träningen kommer Emil hit en stund. Så bra, slipper jag sakna honom:) Och helgen kommer nog bli grym tror jag :D puss på det !!
Me like! Friis & Company
/Kristine♥

Monday

Heeej! Tänk va min blogg skulle vara roligare om jag hade en kamera! Men nej det har jag inte just nu & det är jättetråkigt. Måste fan köpa det snart, så ni får stå ut ett litet tag till(A) Ah iaf, vi hade hjärt&lugn räddning på gympan idag, asjobbigt. Skulle aldrig våga göra det på en riktig människa, taskig :D Har pluggat matte nu med. Strax kommer Emil hit en stund innan vi båda ska träna. Pinsamt att jag har oranga väggar då va, hihi. puss på er <3
/Kristine♥

sundayy

Tjohej!Har haft världens lugnaste helg, eftersom nästa helg kommer inte vara lugn nånstanns:D Igår fikade jag och Sophia på Carma som sagt. Vi åt en hel middag + en fika på det så vi var sjukt mätta. Hade inte ätit något på hela dan så de satt fint ;) Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag & Sophia ska träna snart & sen ska jag träffa Emil :) Puss på er !
/Kristine♥

bästa låten nu ;D

/Kristine♥

thinking of you

Hej alla sötnosar (: Skrev inget igår, men så är det. Så får väl berätta om igårdagen nu. Efter skolan gymmade jag & Sophia. De va första gången jag skulle springa på ett rullband :O Gud va läskigt det var i början, trodde jag skulle ramla av, haha XD & när jag gick av kändes de som att jag flög fram,hihi.Hemma kollade jag på let's dance & så. Hann inte att se hela så vet inte vem som åkte ut :O synd.. På kvällen var jag med Emil (: Mysigt var det <3 & idag ska jag nog åka & handla mat med mamma eftersom min låtsaspappa är sjuk så jag får åka med istället. Ikväll ska jag fika med min bästa Sophia:) Ville även träna men ingen orkar :(
orka att det är så mycket jag vill ha från gina "/
/Kristine♥

you make me feel alive

Tjooo! Idag har jag och Sophia ätit paj hemma hos mig. Vi blev så jävla mätta och skulle sedan träna. värsta Kändes som att jag hade en sten i magen, haha fail. Nu kom jag på det, jag kände mig som en fet katt, han Garfield som äter så mycket lasagne, men jag äter paj istället ;) Rätt udda promenad på kungsmässan hade vi också, haha :P och jag hoppashoppashoppas och vill inte att det bra ska försvinna:( En hemlis, vet att ni gillar det ! ;)
Mmmmmmmm, snygg!
/Kristine♥

what's upppppp?

har haft kalas. Ångest, kommer bli fetast, synd.  Nu ska jag kolla på paradise hotel.
Kolla denna filmen här under. Och stäng fan inte av den innan den är slut :D hihiihi, fulaste XD

http://en.tackfilm.se/?id=1263330329527RA91

/Kristine♥



sommar VS vinter

Det är ju alltid så. När det är vinter vill man ha sommar, är det sommar vill man ha vinter. När det är sommar tänker man fan va skönt det skulle vara om det var kallt nu & snö. Så mysigt, jag skulle ha åkt pulka och haft snöbolsskrig hela dagarna. Men när vintern väl är här så orkar man inte det. Man tröttnar på snön & allt därtill. Man har ingen lust gå ut & frysa så mycket att det sticks i benen till slut och dom blir röda som trafiklus, haha. Då kollar man tillbaka på gamla bilder från sommaren när man ligger på stranden och steker. Man kommer bara ihåg dem varma & fina dagarna. Dom regniga dagarn glöms bort. Även om dem är många många fler.. Men trots  det skulle jag just nu göra vad som helst för att få sommar. Vill vara brun & kunna bada & grilla & vara ute hela natten utan att det knappt hinner bli mörkt. Gud vad jag saknar det! Denna sommaren kommer jag säkert få jobba hela tiden-.- Om jag får nåt jobb då! Men sånt är livet. Men kommer säkert hinna åka till Lettland ändå& till Smögen med tjejerna. & då kommer jag förhoppningsvis vara rik( men däremot vit) Får väl sola solarium & få cancer :P Fan älskar sommaren!
/Kristine♥

life is like a roller coaster

Det har varit en lång dag... Var i simhallen med klassen. De va la kul, men de va lite jobbigt  också. Senare skulle jag och Sophia fixa lite saker, tihi. Vi gick ändå till öb för att köpa doftljus b.la, fail haha. Senare vid typ 5 tiden tränade vi (: Så nu är jag rätt trött! Fick ingen mat hemma idag heller, bara ris typ :S synd om mig. Och ikväll är det paradise hotell, wei!  Det som är lite jobbigt just nu är att jag är rädd att det inte ska gå så bra :/ asså, inte Paradise hotel då:D pöss!
/Kristine♥

Bilder från igår :)

började gå lite vilt till ;)
Grattis Oskar :D
Nu ska jag iväg på aerobics & ikväll ska jag se på filmen "Click" på trean ;)
/Kristine♥

Tummen upp!


Massage hur skönt är inte det ? :o Jag brukar typ bli aslycklig och somna , haha. Nä men de e asnice. Tänk om man hade en kille, då skulle det bli ännu mysigare. Dessutom skulle man kunna tvinga han att massera, ja! :D Eller en egen massör skulle fan inte sitta fel heller, haha..
Skolmaten har jag saknat sjukt mycket! Seriöst det är den lyckligaste stunden på hela skoldagen, jag skiner upp som en sol då :D haha. Hemma får jag fan ingen mat. Mamma typ steker fisk varje dag utan någon sås :( Då blir man ledsen :'(
Söndagar Fattar inte vad det är för fel på alla som hatar söndagar! Det är ju fan den skönaste dagen på hela veckan. Man kan slappna av, göra vad man vill. Och det bästa är att man inte behöver känna sig tvingad att ha gjort något vettigt på hela dan! Tänker fan bilda en grupp för alla som älskar söndagar, hihi. Sundays in my heart!
/Kristine♥

tjatja

Idag är det söndag och jag älskar söndagar! Är hemma hos Pe. Sov här, dom hämtade upp mig igår kväll vid 2 tiden. Annars hade jag fått gå hem, inte kul :o Gårkvällen var trevlíg, jag var glad bara jag fick i mig lite dricka och fick vara med mina fina vänner. Snart kommer mamma och hämtar mig tror jag. Då ska jag be någon skicka lite bilder som jag kan lägga upp här. Alla finns även på facebook, men dom flesta är fan helt cp. Helt mongo på mig Hahaha, älskar bilden på Sophia där hon shejkar loss själv, hahaa. Frida får fan inte ta bort den :D haha.
Hörs sen babes ,
/Kristine♥

ready, set, go!

Yes! Nu är jag helt redo. Har redan druckit upp min första drink martini med sprite, haha gott (: Ikväll ska vi hem till Oskar som fyller 18. Gött med 2010 då alla fyller 18 & man får gå på massa roliga fester (; Kvällen kommer bli grym kan man starkt hoppas på:D Här kommer ingen bild på mig för jag har ingen kamera  & min mamma säger att jag tappar bort allt & har förstört hennes liv. Därför vägrar hon ta ett kort med sin kamera. Ingen har nog så jävla taskig mamma som mig. Hon tror att jag fick mvg i svenska bara för att läraren vet att jag inte är svensk och tycker synd om mig. Skulle nog kunna skriva flera sidor om allt hon har sagt för att såra mig. Istället kommer ännu en nice låt! Puss söta ! (:
/Kristine♥

Så jävla misslyckat

Varför är jag så jävla efterbliven? Så fort jag tappar bort en sak tror jag att det ska bli bra igen och ångesten ska gå över, men nej ,då upptäcker jag att något annat är borta :o Just nu letar jag efter mitt skolkort som är helt gone. Tog ut det från väskan för att jag just INTE skulle tappa bort det. Hur fan lyckas jag ändå. Vill inte ens prata om allt annat som har försvunnit den senaste månaden. När jag har betalt för att få nytt kort kommer jag ha 300 kr kvar att leva för denna månaden + att jag ska köpa en present till min låtsaspappa+ att jag behöver massa annat :S Har aldrig haft sådan otur så snälla skjut mig just nu, är fan ledsen....
/Kristine♥

Kanarieöarna!

Om nästan en månad åker jag till Tennerifa! Helt sjukt vad jag längtar! Vill bara glömma bort vardagen och ligga vid stranden och bli brun brun brun! :D Hoppas jag att jag blir iaf och det inte är molningt. Haha, isf får jag la sola solarium, för annars är det pinsamt fan :P Dessa fina saker vill jag få med mig dit, får se vad jag har råd med. Måste iaf köpa solglasögen, har absolut inga :o Weiiiiiieiei, längtar :)
/Kristine♥

Laddar redan inför kvällen :))

/Kristine♥

sista lediga dan, blä

hej! Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Har verkligen inga idéer på vad jag kan skriva, haha. Hoppas att det vänder när skolan börjar igen då allt blir som vanligt igen . Yyey-.- Imorgon är det faktiskt skola igen, 3 veckors lov helt gone. Vart fan tog det vägen? Det här lovet har varit annorlunda, konstig. Har aldrig haft den känslan som jag kände igår när jag insåg hur fel allt var. Hur allt har förändrats. Saknar tiden då allt var som det skulle. Då det var alla vi.Men sån är livet antar jag? Ingenting varar för alltid.. Mamma säger att jag inte behöver gå till skolan imån. Hon tycker att det är bara onödigt haha, men jag gör det ändå, är ju en duktig flicka ;) Ser fram emot helgen iaf, är peppppp.
Så här kunde man också se ut för ca två år sen, hhaha.
/Kristine♥

all the things you said is runing through my head.

Tjohej! Omg vad mycket snö det har kommit, drunknade typ när jag skulle till bussen imorse. Hemma tvingade dom mig att skotta snö, nu har jag träningsverk,haha. Måste nog åka pulka nån dag snart på riktigt, annars kommer jag ångra mig senare säkert :P Nu är jag iaf iordning fixad & ska åka till mina Onsala tjejer! Vi ska laga trerätters ihop och ha det trevligt tillsammans sista dagen man kan vara uppe sent. Vet bara inte hur jag ska komma hem, för mamma kan bara hämta mig senast 10 och jag orkar inte sova borta igen. Får väl gå hem-.- awsome! Vi hörs imorgon, puss!

/Kristine♥

schemat...

De sög ju... Nu kommer jag ha ännu mindre fritid! Och projketarbete nu?? Man har ju förfan det i 3:an eller :S nä, nu är jag ledsen :'(




/Kristine♥

vinteeeer

halooo! Idag har jag åkt skridskor med nåra. De va trevligt men fyfan vad mina tår & fingrar frös sen , gud:o Fick typ dricka fem glas te & ligga under täcket aslänge. Brrrrrr. Efter att jag fick åtminstonde lite känsel i tårna åkte jag för att tröna & tog en promenad till stationen sedan. Helt sjukt vad det har snöat idag altså! Klart att det är mysigt med snö, men man uppskattar inte det när det väl snöar. Efter några månader kommer jag se tillbaka och sakna det. Sån är jag, heh. Nu är jag hemma hos Sophia, vi ska bada & göra ansiktsmask och sånt mys. Senare blir det nog Paradise hotel och fruktsallad har jag bestämmt! puss på er :)




/Kristine♥


Minnen (:

Här kommer dem bästa minnen & människor från 2009 även om det är lite sent nu och skulle egentligen läggas upp för några dagar sen :P

/Kristine♥

2010

Fyfan, nu är jag tillbaka igen!Har varit massa strul med internet och jag har haft värsta ångest och ingen lust och inspiration att blogga! Men nu har jag smält att det är 2010 som började faktiskt ganska dåligt. Orkar inte ta upp allt, eftersom alla andra har ju säkert haft det askul på nyår. Hej dö.Hoppas att det blir en förbättring på året snart. Har iaf bestämmt att det här ska bli ett asbra år, med lycka, kärlek, glädja, hälsa blabla. Att det ska va en asvarm och grym sommar, massa roliga nätter då jag är 18 och en lyckad födelsedag framför allt! Och så massa annat där brevid. Kan aldrig bli nöjd med någonting, är en sån människa förstår ni. Gräset är alltid grönare på andra sidan ju! Jobbigt att jag tänker så.. Men ja det kommer nog bli bra (: P.S Mina älsklinggympa skor är borta :'(
/Kristine♥

RSS 2.0