chao

Idag orkar jag verkligen inte plugga. Så skjuter upp det till morgondagen... eller dagen därpå! Istället funderar jag på att sova typ. Fast det känns ändå onödigt, synd. Kan inte heler äta kött hela denna veckan, livet suger..
Känns som att jag skulle vilja skriva så mycket mer här än vad jag brukar göra, men vet inte riktigt om jag vågar ge mig in på det av den anledningen att det egentligen är fel att snacka skit om andra plus att jag inte orkar få massa skit. Fast lite kul hade de vart, hehe.
För övrigt har världens fulaste hund dött :( Han hade bara ett öga, tre ben och hette Gass. Stackarn...
/Kristine♥

Oh everyone believes, from emptiness to everything

åh gud ,jag är sämst på att uppdatera, mm vet. Ska skärpa mig när Sophia fixar ny header till mig (A) Min är helt jukt tråkig. Men vem bryr sig egentligen, jag skriver ändå inget kul, hehehe. Själv så har man jobbat hela helgen. Är helt slut nu, mina fötter verker :( Förutom det så var jag hemma med mig själv i fredas och somnade typ halv 10, söt jag vet! Och i lördags så var jag & min pojkvän hemma hos mig och hade det mysigt! Och för alla er som inte vet  är det lov snart, gud va jag längtar! Vill ha påskägg nununununu! Har lovat alla att va med dom, plus att jag ska jobba, lycka till! Måste dessutom hitta en gul klänning till min & Sophias lokalfest. Hehh, kommer nog gå bra, har inte sett en enda hittils. Hittade en på internet. Vad säger ni, ska jag satsa eller? ;)
/Kristine♥

sleep tight!

hello sweethearts. Idag blev det en hemma kväll för mig. Väldigt sällan jag är själv på helger men det är rätt skönt faktiskt. Skulle gärna vilja vara med min älskling ikväll men han är i norge, så de sög ju:( Så istället har jag hunnit med att städa och kolla massa tv. Har pluggat lite också. Så duktig jag är! Nu ska jag gå upp & kolla på film eller något. Måste lägga mig rätt tidigt eftersom jag ska jobba kl 10 imån. Trodde fan att dom aldrig skulle ringa mig, men det gjorde dom! Och fan va glad jag blev! :D Så får vi inte glömma bilder från igår också, hihi!
/Kristine♥

Push the limit, are you with it?

Hejsan alla barnen!!! Nu är jag typ klarfixad & ska dra på fest i göteborg snart. Berg 211! Kommer bli grymt!! Idag hade jag inställd tyska, hatar min lärare! Hon har typ sänkt mig från MVG till svagt VG & det är hennes fel! Sen så har jag även hunnit med att träna, sova & leka med min bror, haha :) Nu är jag partysugen, så nu får dom andra fan åka snart! Här kommer en bild på hur jag ser ut ikväll och en fet låt ;) Take care!
Och en cp bild på mig & brorsan ;)
/Kristine♥

tjeeeeeeeeena hjärtan!

haha, jag kommer och går här på bloggen känns det som. Fast nu ska jag inte mer åka nånstans på ett tag iaf, så jag lär stanna här en liiiten stund till ;)! Vi har haft det sjukt kul i Frankrike. Har åkt skidor, ätit massa baguette och ost, shoppat, festat, umgåtts, slappat och massa massa mer. Nu kommer man bara ihåg det roliga fån resan och vill tillbaks! Kom hem i söndags och sen dess har jag typ varit med min pojkvän, pluggat & tränat. Idag var jag även hos Frida & planera hennes fest med tjejerna. Ska bli grymt kul! & efter det är det inte långt kvar till jag fyller år ;) Just nu pluggar jag lite på kultur, har prov imån (!) och så lyssnar jag på massa nya låtar jag hittat. Fast alla är värsta porrlåtarna så det är änna lite pinsamt att alla är sånna! Imorgon slänger jag nog ändå upp någon lättare här. Annars är det bara bra. Jag är typ glad hela tiden känns det som, men det är bara positivt, bara lite ovant. Dessutom är det helg imån! Tagga,tagga,tagga! hejdå
Bilder från la France!
/Kristine♥

trakigt inlagg!

Maste bara borja med att saga att det e sjukt jobbigt att skriva pa ett franskt tangentbordet, eftersom att det e helt skevt och bokstaverna e huller om buller xD Fransman e lite speciella.... Idag har vi varit i Annecy. Jag och Anna hade jattekul och tog massa fula kort pa oss, datan har tyvarr inget sant hal sa jag kan inte fa bilderna pa datan och visa er:( Sen sa har vi varit bla i en kyrka, atit croissant och druckit rosa ol. Sa har jag shoppat lite ocksa! Haha, Anna har inga pengar kvar, syyyynd :D Ikvall ska vi till nat stalle och ata, ar sjukt hungrig! Synd att dom ater vid 10 typ :O Sen ska vi typ till " Salla de fette" och dansa? Haha xD Langtar till mandag da vi ska aka skidor :D Au revoir, hoppas ni forstog nat av det jag skrev, hihi!
P.S Saknar dig Emil <33
/Kristine♥

Imorgon åker jag till Frankrike!

Är jag sjukt nervös? Svar ja.Vad ska jag säga liksom? Kommer vara såååå pinsamt, iaf i början, kommer dö synd! Får iaf äta ost varje dag, för dom har det i allt dom äter säger dom, haha. Och så har jag hört att 6åringar redan dricker vin till maten. De där kan nog inte riktigt vara sant, eller? :P Nu har jag packat klart & köpt godis som jag ska äta på resan, längtar!
Ska ha avskedsfika med min familj nu, haha :D  Här kommer ett par bilder från staden jag ska åka till,Bye!
Så här somrigt kommer det nog inte att va än, men man kan ju alltid hoppas :P
Åka skiiiiiidor :D Äntligen!
/Kristine♥

du är söt 8-)

Hejjohå! Just nu har jag internationell komunikation, hur tråkigt som helst ja, men nu är jag & Sophia iaf klara med de som vi ska göra. Igår var jag inte hemma överhuvud taget så det är därför jag inte har uppdatterat. Var på Kungsmässan & köpte en jeansjacka, armband & ett lexikon. Träffade pe en liten stund med. Senare tränade jag & var med Emil (L) Har haft franska prov idag. Dessutom väntar matteprov & svenska redovisning senare idag :( Hoppas iaf på att det är hamburgare i bamba...
/Kristine♥

And even at the bottom of the sea I could still hear it inside my head

Alla dessa fina smycken kommer från http://www.accessora.se/
/Kristine♥

Fiiiin låt

If we could sit together a moment,
And talk forever just to pass the time.
I would smile as the shivers and chills run down my spine
When your eyes are locked on mine.

Oh, we'll fill the metro skies with country air.
And when you close your tired eyes, I'll meet you there.

I'll meet you there.

Deep inside of you there's a ruby glow,
And it gets brighter than you and I will ever know.
There's a rushing sound that surrounds us
When we walk alone.
And it's everything we've never known.

Wander down the street and I will be the pavement beneath your feet.

If we could just be immobile for some time
And finally figure out the way we feel
About the missing puzzle pieces and cloudy question marks
That still look a bit surreal.

Oh, I tend to disappear here and there.
So concentrate and you'll feel me everywhere
And we'll fill the metro skies with country air.

If you're lost when you close your eyes,
I'll meet you there!

I'll meet you there.

You could be anywhere.

Open your eyes and see everything you can be.


/Kristine♥

Open your eyes and see everything you can be

Bonjour! Måste börja öva på min Franska som fan nu :o Bara fyra dagar kvar & sen ska jag & typ 12(?) till åka till Frankrike och bo hos varsin familj. Fatta va rädd jag är nu då! Kommer sitta där helt tyst och inte kunna ett skit. Särskild bra är dom inte på engelska heller, haha. Fast samtidigt ska det bli sjukt spännande. Vi ska åka skidor & sånt med så det ska bli kul. Har inskaffat mig en skidjacka nu också ;) Jao, nog om det. Kommer säkert babbla mer om det i veckan, haha! Idag har jag varit duktig och tagit tag i träningen igen, det kändes kan jag lugnt säga! Inte långt kvar till beachen 2010 så man måste börja kämpa ännu hårdare ju;) Sen så har jag varit på Kungsmässan. Fick hem två tröjor idag, gött! Nu ska jag öva lite på min svenska redovisning, sen ska jag laga mat till Emil som kommer hit och sover efter träningen :)<3 Puss!
Rädd tjej!

/Kristine♥

RSS 2.0